top of page

Group

Public·104 members

Botoşani vs SC Dinamo 1948 18/12/2023

acum 13 ore — Botoşani vs SC Dinamo 1948 în direct live 18 decembrie 2023 acum 3 ore — [TRĂI!]++] Botoşani vs SC Dinamo 1948 în direct online 18.12.2023 4 ...

FC Botoșani vs Dinamo - Ponturi pariuri Superliga României, 18. 12. 2023. Derby-ul codașelorAnaliză și informații pentru FC Botoșani v Dinamo Bucuresti Ponturi și pariuri meu pentru meciul FC Botoșani vs Dinamo, programat pe 18 decembrie, de la ora 20:00, în etapa a 20-a Superligii din România. „Câinii” sunt pe locul 15 (penultimul), cu 10 puncte (golaveraj 10-31), iar botoșănenii dețin „lanterna”, cu 9 puncte (golaveraj 18-37). Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive. FC Botoșani: Forma echipei, știri și statistici Finanțatorul Valeriu Iftime i-a anunțat pe jucători: „Dacă ne bate Dinamo, gata, închidem, tragem obloanele”. FC Botosani vs Dinamo Bucuresti, Ponturi Pariuri Fotbal R... FC Botoșani vs Dinamo - Ponturi pariuri Superliga României, 18.12.2023. Derby-ul codașelor · Analiză și informații pentru FC Botoșani v Dinamo Bucuresti. Simt că vor să crească, muncesc mult, în privința asta nu am de ce să mă plâng”, a sintetizat Kopic. Contra celor de la Universitatea Cluj, Amzăr a primit al 7-lea cartonaș galben din acest sezon și va fi suspendat. Cel mai probabil, în locul său va intra Cristi Costin. Și Bani este suspendat pentru cumul de "galbene". FC Dinamo 1948 BucureștiPentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții. Funcționale Mereu activ Stocarea tehnică sau accesul este strict necesară în scopul legitim de a permite utilizarea unui anumit serviciu cerut în mod explicit de către un abonat sau un utilizator sau în scopul exclusiv de a executa transmiterea unei comunicări printr-o rețea de comunicații electronice. Dinamo se află pe ultimul loc în clasamentul formei, fără niciun punct luat în ultimele 5 etape, golaveraj 2-7. Echipe probabile Echipă probabilă FC Botoșani Portar Ducan Fundași R. Benzar, Mutombo, Pius, Dragu Mijlocaşi G. David, Dican, Florescu Atacanţi Ngoma, Drole, Friday Echipă probabilă Dinamo Bucuresti Golubovic Lucas, Patriche, Bena Moura, Ilic, N. Roșu, Cr. AFC Botosani vs FC Dinamo 1948 Bucuresti Statistici Meciuri Directe pentru AFC Botosani vs. FC Dinamo 1948 Bucuresti în SC Fotbal Club FCSB SA. Cote. 1.89 · 1.61 · 10:00amStatistici3.40 · 1.00 · 5.00 ... Dinamo Bucuresti: Forma echipei, știri și statistici Dinamo vine după cinci înfrângeri la rând și este într-o situație foarte complicată. UTA și Poli Iași, primele echipe de deasupra liniei retrogradării directe, sunt la 13 puncte distanță. Dacă punctele s-ar înjumătăți în acest moment, „câinii” ar avea de recuperat 7 ca să nu retrogradeze automat, ceea ce ar fi dificil spre imposibil. „Asta e realitatea, trebuie să jucăm doar la victorie. O să dau totul pentru victorie, văd că și jucătorii fac asta. Sunt sigur că vom fi la un nivel bun, suficient cât să câștigăm. Jucătorii lui Dinamo simt diferența de nivel dintre Liga a 2-a și Liga 1, nu e ușor pentru ei. Așadar, confruntarea din această rundă este decisivă pentru antrenorul Patache și pentru elevii săi. Echipa moldoveană și-a creat ocazii de gol în ultimele partide, dar defensiva a fost foarte slabă. Doar cu Rapid nu a primit gol. „Eu nu simt că banca tehnică e problema noastră. Am avut și avem antrenori foarte buni, de la care am învățat multe, am primit sfaturi bune pe care le-am asimilat și care m-au ajutat. Am mai spus-o, poate să vină și Mourinho, n-are ce să ne facă! Acum avem un antrenor bun, tânăr, Patache, care cunoaște fenomenul”, este părerea lui Eduard Florescu, jucător care a contribuit la 11 reușite ale echipei sale (din 18), cu 7 goluri și 4 assist-uri. FC Botoșani este pe poziția a 15-a în clasamentul formei, cu 3 puncte obținute în ultimele 5 jocuri, golaveraj 5-8. Marius Niculae: "Dinamo nu trage obloanele dacă pierde acum 2 zile — dinamo stadion Dinamo Superliga FC Dinamo 1948 - FC Botoșani / Foto - Gabriel Chirea "Când am venit la Dinamo, pe legitimația mea scria CS ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page