top of page

Group

Public·93 members

(GLEDAJ>>) HŠK Zrinjski FK Sarajevo prijenos 18 decembar 2023

16. sep 2023. — Sabljić, Ivančić i Tičinović napuštaju igru, Jukić, Malekinušić i Ramić su unutra. Učitaj još. Oznake. DerbiFK SarajevoHŠK Zrinjski Mostarkoševo ...

HŠK ZRINJSKI - FK SARAJEVO (3: 1) 4: 1m:tel Premijer liga BiH 22/23 HŠK ZRINJSKI - FK SARAJEVO (3: 1) 4: 1 Datum: 04. 09. 2022 19:00 Stadion: HŠK 'Zrinjski' - Mostar Gledalaca: 3000 Sudija: Bilbija Luka (Prijedor) A1: Čolić Josip (Kupres) | A2: Ibrišimbegović Senad (Travnik) Delegat: Posmatrač suđenja: Arnautović Midhat (Tuzla) Ženski fudbal Povežite se Kontakt Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine Adresa: Bulevar Meše Selimovića 95, 71000 Sarajevo Tel: +(387) 033 276-676 Fax: +(387) 033 444-332 Email: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Imamo poteškoća sa povredama, ali igrači koji su tu su baš fokusirani. Radujemo se sljedećem meču, zadnjem u ovoj godini. Jako sam zadovoljan", rekao je Simon Rožman. Čestitao je Plemićima na nastupima u Evropi, zaključno s remijem protiv Aston Ville (1:1). "Čestitam im na svim igrama koje su pružili, jako dobro su zastupali našu ligu i državu. Imamo ful respekt, ali imamo i svoju računicu. Sigurno su možda favoriti, ali mi se spremamo i brinemo o sebi. Mislim da imamo puno toga za pokazati. Svi igrači koji će dobiti šansu će, vjerujem pružiti svoj maksimum, a pogotovo sadržaj koji će zadovoljiti njih, mene i naše navijače". Zatim je govorio o zdravstvenom biltenu tima. "Penaranda je jako stradao. Tok utakmice: Sarajevo - Zrinjski 1:0 16. sep 2023. — prijenos derbi utakmcie sedmog kola Premijer lige BiH između Sarajeva i Zrinjskog. FK Sarajevo Premijer liga BiH HŠK Zrinjski · Supply Chain ... Ivanković: Znamo što Sarajevo može, očekujem dobru utakmicuZrinjski i Sarajevo zatvorit će ovu polusezonu u Premijer ligi BiH i između sebe odlučiti ko će proljeće dočekati kao prvi pratilac banjalučkog Borca. Što se Plemića tiče, iza njih je uspješna evropska sezona i eventualnom pobjedom nad Sarajevom zaključili bi 2023. Znamo što Sarajevo može, ali naša želja je da dođemo do pobjede u 33. utakmici ove sezone", dodao je Ivanković. S obzirom da je odigrao toliko utakmica, kod Zrinjskog se nakupilo umora, ali imaju još jedan susret i onda mogu na zasluženi odmor. "Osjeti se umor, jer kada odigraš duplo više utakmica od konkurencije mora se osjetiti. Ipak, moramo biti zadovoljni, jer kada pogledamo ekipe iz regije koje su malo duže ostale u Europi svi se 'pate', a mi smo pri vrhu", dodao je Ivanković. Trener Zrinjskog govorio je i o igračkom kadru pred Sarajevo. "Tičinović i Barišić su odavno out, a Jakovljević otpada zbog kartona. Ostali imaju manje zdravstvene probleme i sačekat ćemo do sutra. Tko god bude bilo kakve smetnje osjećao sigurno neće početi od prve minute". Sarajevo igra dosta promjenjivo, ali je u par navrata pokazalo da je napadački moćna ekipa. Utakmica 17. kola #PLBiH HŠK Zrinjski - FK Sarajevo je na 10. nov 2018. — kola #PLBiH HŠK Zrinjski - FK Sarajevo je na programu u 16.30 sati uz direktan prijenos na MOJA TV more. View all 4 comments · dino.hsc. Velež Igman uživo 17 decembar 2023 prije 2 dana prije 15 sati — HŠK Zrinjski Mostar, 16, 16, 32. FK Zvijezda 09 HŠK Zrinjski Mostar uživo prijenos 04/12/ 3. dec 2023. — Velež Sarajevo uživo prijenos gledaj 1 ... godinu kao iz najljepših želja. "Europska turneja je završena na najbolji način, ali tu utakmicu s Aston Villom ostavili smo iza sebe i sve smo podredili sutrašnjoj utakmici sa Sarajevom. Želimo doći do pobjede, da nagradimo navijače za ovu polusezonu i pogotovo one koji se sutra opraštaju od Stajanja na stadionu", rekao je trener Zrinjskog Mario Ivanković za klupski YouTube kanal. Njemu će to biti, kako piše mostarski Bljesak, sigurno posljednja utakmica na klupi Zrinjskog za ovu sezonu. Svoj posao privremenog trenera odradio je na najbolji način. "Očekujem dobru utakmicu, kvalitetnu s obje strane. Sastaju se dvije ekipe koje vole igrati nogomet. ▶️ Zrinjski Mostar vs FK Sarajevo Live Stream & on TV, Prediction, H2HSporticos - Legal Sports StreamsFollow all of the action from the biggest football leagues in the world like La Liga, Serie A, the Bundesliga and Ligue 1 with Sporticos. Here you can find out the easiest, cheapest and most convenient way to watch football live streams of any match you’re interested in. (LIVESTREAM!) Zvijezda 09 NK Široki Brijeg gledaj 17 prije 3 sata — FK Zvijezda 09 (GLEDAJ TELEVIZIJU<) Zvijezda 09 Zrinjski Mostar prije 1 sat — HŠK Zrinjski NK Široki Brijeg uživo prijenos 22 novembar 22. Tok meča Borac - Sarajevo: Bordo tim ostao bez pobjede u posljednjim minutamaCijenjeni čitatelji portala N1 Bosna i Hercegovina Hvala Vam što ste pratili tekstualne prijenose mečeva Zrinjski - Velež i Borac - Sarajevo. Hvala na pažnji i ugodna noć. 18. okt - 20:57 Kraj meča Borac 1:1 Sarajevo 18. okt - 20:56 97' Varnice na terenu U sukobu Kvržić i Beganović. 18. okt - 20:55 96' Strijelac Kvržić Lopta se odbila na putu do mreže od Solde, a onda prevarila Šahinovića. 18. okt - 20:53 95' Korner za Borac! 18. Rožman: Zrinjski je favorit, ali i mi imamo puno toga za pokazatiEkipa Sarajeva sutra gostuje Zrinjskom, u posljednjem ovogodišnjem meču Premijer lige BiH. Tim povodom trener bordo tima Simon Rožman govorio je za klupsku stranicu: "Baš jedan dobar tjedan iza nas. Igrači su dobro raspoloženi, jako je dobra atmosfera. Na treningu neke stvari izgledaju jako dobro. To je jedna pozitiva. Utakmica dvadesetog kola Premijer lige BiH između FK Sarajevo i HŠK Zrinjski Mostar bez prisustva publike na stadionu “Rođeni” u Vrapčićima – FK Sarajevo vrši prodaju ulaznica za meč! Utakmica dvadesetog kola Premijer lige BiH između FK Sarajevo i HŠK Zrinjski Mostar odigraće se bez prisustva publike na stadionu “Rođeni” u Vrapčićima. Ipak, FK Sarajevo, barem prema zvaničnoj aktuelnoj najavi iz ovog kluba, bez obzira na to, vrši prodaju ulaznica za ovaj meč. Tokom današnjeg dana postavljena je na zvaničnoj stranici FK Sarajevo najava utakmice sa Zrinjskim, te je jasno naveden način na koji se mogu nabaviti ulaznice za meč, u što se možete i uvjeriti ovdje:https://m. facebook. FK Sarajevo - 90' I FK Sarajevo 1:0 HŠK Zrinjski Kraj... 90' I FK Sarajevo 1:0 HŠK Zrinjski Kraj utakmice. Sarajevo je slavilo na Koševu! Strijelac jedinog gola na Koševu bio je Leon Benko. Live: http://www.fcsarajevo ... FK Zvijezda 09 HŠK Zrinjski Mostar uživo prijenos gledaj 04 3. dec 2023. — FK Zvijezda 09 HŠK Zrinjski Mostar uživo prijenos gledaj 04/12/2023 Gledaj televiziju prije 18 sati — Premijer liga BiH sezona ... Direktan prijenos utakmice Zrinjski - Sarajevo na Mojoj TV 16. okt 2014. — Direktan prijenos utakmice BH Telecom Premijer Lige BiH između HŠK Zrinjski i FK Sarajevo pretplatnici usluge MojaTV mogu besplatno gledati ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page