top of page
HOME
OUR NETWORK
LEARN AND EARN
More
Use tab to navigate through the menu items.
Home
Groups
Group
Group
Public
·
93 members
Join
Discussion
Media
Members
About
Back
Illia Dorinko
December 17, 2023
Osijek Slaven gledati prijenos 17/12/2023
Službena web-stranica nogometnog kluba Osijek.
Očekujemo dobru reakciju nakon svega što se događalo. Pričamo puno, ali priča nema ni smisla. Imamo teren od šest do osam i pokazati svima koliko nam je stalo, koju kvalitetu imamo. Osloboditi kočnice u glavi, početi igrati neki pravi, hrabri nogomet i napraviti sve da se utakmica dobije - rekao je. Foto: Davor Javorovic/PIXSELL (ilustracija) Njegov kolega Rene Poms upozorava: - Ovo je Kup, posebna je utakmica u kojoj morate igrati na pobjedu i zato ćemo dati svoj maksimum. Navijači su nam potrebni za tu utakmicu. Danas se igraju tri četvrtfinala Kupa. Evo gdje gledati prijenosNakon što je Slaven Belupo u završnici slomio drugoligaša Rudeš i prvi izborio polufinale SuperSport Hrvatskoga nogometnog kupa, u srijedu se igraju preostale tri utakmice četvrtfinala uz zanimljivi sudar Osijeka i Hajduka. Prvi će na teren od 12. 30 još jedan drugoligaš BSK protiv Šibenika u Bijelom Brdu. Ta se utakmica prvotno trebala odigrati u utorak, ali ju je HNS odgodio jer Šibenik nije mogao na vrijeme doći na istok zemlje zbog vremenskih neprilika. POGLEDAJTE VIDEO: Hajdukov 112. rođendan Hajduk proslavio 112. rođendan | Video: Tomislav Gabelić/24sata - Moramo provesti u autobusu najmanje sedam i pol, osam sati. Planirali smo stajati svaka dva kako bismo odmorili igrače. Znam da to nije jednostavno, ali nije ni drugima lako. Radnici moraju rano ustajati i raditi od osam do 17 sati. Mi ćemo sjediti u autobusu, idemo u lijep hotel, dobro ćemo jesti... Želimo proći, dominirati i pobijediti Hajduk. Da budem iskren, nije mi važno kakav je Hajduk, Nisu u optimalnom stanju, ali to može biti opasno jer ne znamo što možemo točno očekivati. Važnije mi je kako se osjeća moja momčad jer to je jedino na što mogu utjecati. Sve tri utakmice u prijenosu su na kanalu MAXSport 1. Ne treba tražiti alibije. Želimo otići što dalje u Kupu, proći BSK u četvrtfinalu - rekao je trener narančastih Damir Čanadi. S druge strane bit će najviši i najniži igrač druge lige, Marko Dobrijević (202 cm) i Sinan Sinanović (165 cm). Oni su ranije iz natjecanja izbacili Rijeku. - Nisam se bavio košarkom, svi me to pitaju kad me upoznaju - rekao nam je Dobrijević. Čačić: Ne očekujem laganu utakmicu Usred maksimirskih borbi za fotelje u izvršnom odboru i skupštini Dinamo će od 15 sati na Maksimiru dočekati Lokomotivu. - Veliki respekt Lokomotivi, sve naše utakmice u zadnje vrijeme su tijesne i neizvjesne, iako smo pobijedili zadnja tri dvoboja. Ne očekujem laganu utakmicu, već složnu i motiviranu Lokomotivu koja će nam pružiti veliki otpor. Gdje gledati Osijek – Rijeka, prijenos 36. kola HNL-a? Saznajte gdje gledati Osijek – Rijeka, prijenos 36. kola Hrvatske nogometne lige s osječkoga Gradskoga vrta. Derbi posljednjega, 36. kola Hrvatske nogometne lige odigrat će Osijek i Rijeka na Gradskom vrtu. Bit će to posljednja natjecateljska utakmica prve momčadi Osijeka koja će se igrati na ovom osječkom zdanju koji je svoju premijeru imao 1980. godine. Na svu sreću po domaćina, neće biti nervoze budući da su “Bijelo-plavi” osigurali novu europsku pustolovinu za nadolazeće ljeto, baš kao i Rijeka. Kraj jedne ere. 🏟️https://t. co/y9O5MmLF9r— NK Osijek (@nkosijek) May 23, 2023 Prvak Hrvatske iz 2017. je u drugom dijelu sezone napredovao iz donjeg u gornji dom Hrvatske nogometne lige. Cjelokupna situacija na Rujevici krenula je bolje dolaskom Sergeja Jakirovića na klupu Rijeke. S druge strane, Osijek se također nalazio u krizi koja je trajala još i dulje. Međutim, onda je na mjesto trenera Osječana stigao Stjepan Tomas koji je upisao vrijedne pobjede protiv Istre 1961 (1:0), Varaždina (3:1) i Šibenika (4:1) te tako osigurao Top 4 poziciju. Leko: Moramo osloboditi kočnice u glavi Dan će od 18 sati derbijem u Gradskom vrtu zatvoriti Osijek i Hajduk. Teško je reći tko je u lošijoj formi, i jedni i drugi imaju po tri poraza u drugom dijelu sezone. Ogroman je pritisak na treneru Hajduka Ivanu Leki nakon debakla u Maksimiru. - Jako bitna utakmica u Kupu, ili si pobjednik ili si gubitnik. Poslije ove utakmice u nedjelju je čak i dobro da utakmica dođe što prije. Ovo je za nas veliki podražaj, želimo potvrditi da smo u dobrom psihofizičkom stanju, da smo spremni prezentirati kvalitetu i optimist sam oko pravog pristupa svojih igrača - kazao je Ante Čačić, trener "modrih". Lokosi ne dolaze u najboljoj formi, izgubili su od Rijeke i Gorice, a za vikend idu u goste Hajduku. Slaven Dinamo gledati prijenos 4 prosinca 2023 Gledajte 3. pro 2023. — 26. lis 2023. — Slaven Belupo Hajduk Split uživo prijenos gledati 27 listopada 2023 Slaven Belupo vs Hajduk Split live stream will be ... Gdje gledati Osijek – Rijeka, prijenos 36. kola Hrvatske nogometne lige? Osijek u posljednje kolo ulazi s bodom više od Rijeke te će ovaj derbi poslužiti i kao utakmica koja će odlučiti koja je treća najbolja nogometna momčad u Hrvatskoj. Upravo je to na novinskoj konferenciji naglasio trener “Bijelo-plavih”, Stjepan Tomas: Naš plan je bio izboriti Europu, ali igračima sam ponavljao da je glavni cilj osvojiti treće mjesto. Napravit ćemo sve da u ovoj posebnoj utakmici, a imam čast voditi momčad u posljednjoj utakmici na Gradskom vrtu, razveselimo navijače i dokopamo se trećeg mjesta. Osijek – Rijeka (subota, 19:00 h) Ivo Smoje ima poruku za sve Bijelo-plave! 💬 pic. twitter. com/hgN1eqmHdM— NK Osijek (@nkosijek) May 25, 2023 Posljednjih 10 međusobnih utakmica Osijeka i Rijeke Osijek – Rijeka 10 3 4 3 11:10 21. 02. 2021. Osijek – Rijeka 2:0 (HNL) 03. 03. Osijek – Rijeka 1:2 (Kup) 25. 04. Rijeka – Osijek 0:0 (HNL) 15. 08. Osijek – Rijeka 1:0 (HNL) 08. 12. Rijeka – Osijek 0:0 (HNL) 13. U današnjem susretu neće biti favorita. Hoće li dvoboj biti zanimljiv, s obzirom na to da je posljednji na Gradskom vrtu u HNL-u, pogledajte u izravnom prijenosu koji je osigurao MAXSport 1, kao i neke online kladionice. Utakmica 36. kola Hrvatske nogometne lige, Osijek – Rijeka, počinje u 19:00 sati. Osijek protiv Slaven Belupo Live Prijenos i H2H Statistika Otkrijte kako mozete gledati Osijek protiv Slaven Belupo uzivo stream besplatno i pogledajte svu H2H statistiku koju trebate. Posjetite Protipster danas za ...
0
+
0 Comments
Write a comment...
Write a comment...
About
Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
Read more
Members
Антон Ушаков
Follow
dartquasarlight470
Follow
hp.Lidia047199
Follow
Lokawra Shiopa
Follow
Tai Huynh Van
Follow