top of page

Group

Public·93 members

(наживо!!) Авіспа Фукуока Шахтар дивитися онлайн 18.12.2023

4 лист. 2023 р. — Як повідомляє низка японських ЗМІ, донецький клуб зустрінеться з місцевою Авіспа Фукуока.

Ми не розпочинали цю війну, ми жертви в цій війні, тому решта світу має допомогти, щоб підтримати нашу країну, нашу армію. Про пам’ятні моменти виступів на «Донбас Арені» в Донецьку – Я грав на «Донбас Арені», це дійсно чудовий стадіон. Один з найкращих у Європі, у світі. Звісно, нам складно через те, що ми не можемо там бути. Це одна з моїх мрій – повернутися на стадіон, провести гру, почути Гімн України. Не знаю, буду там як гравець чи як ветеран цього клубу, проте сподіваюся, що найближчим часом «Шахтар» отримає можливість грати там і насолоджуватися життям, яке було в Донецьку до початку війни в Україні. І, напевно, найбільшою мотивацією для нас є наша країна і твоя сім’я. Можливо, у мене трохи інша ситуація: я більш молодий і хочу прогресувати, щоб вийти на новий рівень, щоб грати в більш сильних чемпіонатах. Але якщо ми говоримо про мотивацію саме зараз, то це сім’я, країна, наша команда «Шахтар». Ми в команді дуже часто говоримо про «шахтарський дух», і всі хлопці, які є зараз у колективі, розуміють, про що йдеться. Жодних сумнівів, останні півтора року – найскладніший час у нашій кар’єрі, але так само і найважливіший. Ми досягли успіху, вигравши чемпіонат України, двічі поспіль виходимо з групи Ліги чемпіонів. Шахтер - Ависпа прямая трансляция 18.12.2023 смотреть 3 години тому — Фанаты Футбола и просто ценители спорта в ожидании спортивного состязания между Шахтер Донецк - Ависпа Фукуока, которое состоится 18 Декабря ... – На жаль, я не мав щастя зіграти на «Донбас Арені». Про це більше може розповісти Тарас. Але всі розуміють, що для «Шахтаря», для команди і для всіх уболівальників це дуже особливе місце. І ми дуже переживаємо, що останні 10 років не можемо грати на «Донбас Арені» з тією підтримкою, яку ми мали б там. Звісно, усі мріють якомога швидше повернутися на цей стадіон і саме там почути Гімн України й «Шахтаря». Про особливості футболу в умовах війни та особисту мотивацію – Щодо умов проведення тренувань та матчів, то так, це важко, адже, коли чуєш сигнал повітряної тривоги, маєш іти в укриття. Тарас Степаненко та Георгій Судаков – напередодні благодійного матчу з ФК «Авіспа Фукуока»Share Капітан «Шахтаря» Тарас Степаненко та півзахисник Георгій Судаков поспілкувалися з журналістами напередодні благодійного матчу з ФК «Авіспа Фукуока» Про запрошення зіграти благодійний матч у Японії Тарас Степаненко: – Дякую Японії, японцям і працівникам ФК «Авіспа Фукуока» за те, що запросили нас зіграти цю важливу для нашої країни гру, виявили увагу й підтримку до українців від імені японського народу. Ми вдячні бути тут, грати цей матч та мати можливість розповісти світові про те, що відбувається в нашій країні, про те, що нам потрібна підтримка і допомога, щоб бути сильними і закінчити цю війну. Шахтар прибув до Японії на благодійний матч із Авіспа ФукуокоюДелегація донецького Шахтаря прибула до Японії на благодійний матч із Авіспа Фукуокою. Поєдинок Шахтаря з Авіспа Фукуокою відбудеться 18 грудня на «Японському національному стадіоні» (район Сіндзюку, Токіо) за підтримки Японської футбольної асоціації та Професійної футбольної ліги Японії, а також за сприяння ООН. Є певний протокол. Іноді важко справлятися з емоціями, бо не знаєш, що може трапитись у наступні хвилини. Але день за днем ти пристосовуєшся до життя в таких умовах, розумієш, що це твій обов’язок – грати у футбол, щоб люди могли жити нормальним життям, дивитися ігри. Звісно, гру можна побачити тільки в трансляції, тому що зараз відвідування стадіонів заборонене. Валерій Бондар: «Бачив у аеропорту Японії людей з 6 годин тому — Захисник «Шахтаря» Валерій Бондар поділився думками про благодійний матч з «Авіспа Фукуока Мікель Артета: «Було приємно дивитися, як «Арсенал» ... Ми граємо без глядачів, іноді це важко. Хоча ми вже звикли грати за таких умов – в України зараз ось таке життя. Що мене мотивує? Моя країна, моя сім’я та мій обов’язок перед країною. Наші військові мають обов’язок захищати нашу країну, а ми маємо грати в футбол, щоб просто допомагати українцям жити нормальним життям. – Мабуть, я можу сказати те саме, що казав до цього Тарас: дуже важко грати під час повітряної тривоги, тому що в цей момент усі думки про родину. напередодні благодійного матчу з ФК «Авіспа Фукуока 6 годин тому — Хочу привітати всіх уболівальників футбольних клубів «Шахтар» та «Авіспа Фукуока». дивитися ігри. Звісно, гру можна побачити тільки в ... прямая трансляция Шахтёр Донецк – Ависпа Фукуока - LiveTV 1 день тому — Ссылки прямой трансляции будут опубликованы примерно за полчаса до ее начала. Смотреть видео онлайн можно через плееры SopCast и TorentStream. У тих обставинах, які є сьогодні, ми завжди повинні ставити собі запитання: що ми можемо зробити тут і зараз для того, щоб покращити ситуацію? Наш обов’язок – грати якомога краще на європейській арені, щоб дарувати людям радість та гордість за свою країну. І це прекрасний обов’язок, тому що ми знаємо, для чого це робимо. Такі люди, як наш співробітник, гинуть щодня – від ракет, автоматів, російських атак. Звісно, нам дуже важко, ми думаємо про це кожного дня, але кожного дня ми залишаємося з нашою країною. Тож для нас дуже важливо провести цей матч і зібрати гроші, щоб передати їх нашим людям, на благодійність та для допомоги Україні у цій тяжкій ситуації. Звісно, ми дуже раді грати такі матчі, ми робимо все, щоб людям вони сподобалися, та граємо задля благодійної допомоги. І це те, що ми будемо намагатися робити завтра. Це дуже важливо для нас і нашої країни – підтримувати наш народ. Це наш обов’язок як футболістів і громадян України. Щоночі Росія запускає ракети п’ять-сім разів. Тому я навіть не розумію запитання, бо я не знаю. Я живу в Україні, мої батьки живуть в Україні, у мене дуже високий інтерес. Прикро, якщо зараз люди менш зацікавлені, але я сподіваюся, що вони зрозуміють, що в них є обов’язок зберігати мир у світі, бо це найважливіше. Для мене, для моєї держави, для мого народу важливо працювати, жити та насолоджуватися життям у мирній країні. Іноді я згадую, як почуваються люди, які живуть спокійно. Вони щодня ходять на роботу, до школи, до садочка, насолоджуються життям. І так повинні жити всі люди у світі. Але коли ти усвідомлюєш, що відбувається в твоїй країні, то маєш розповідати про це кожного дня, допоки світ не почує. Це наша місія, наша ціль і наш обов’язок. Допоки не закінчиться війна в Україні, ми відвідуватимемо інші країні і говоритимемо про це, нагадуватимемо світові, що війна в Україні триває, що це важко, що люди гинуть щодня і світ має підтримувати Україну в цій важкій ситуації, щоб захистити інші європейські країни від таких агресорів, як Росія, які вчиняють такі жахливі речі. Про усвідомлення того, що люди у світі, можливо, втрачають інтерес до війни в Україні – Якщо чесно, я навіть не знаю, що люди відчувають і що вони знають про ситуацію в Україні, бо, може, в Японії вам здається, що інтерес зменшився, але в Україні я спостерігаю це кожного дня в новинах, бачу все, що відбувається, я маю застосунок, який повідомляє про повітряні тривоги. Шахтар проведе благодійний матч із японським клубом 4 лист. 2023 р. — Як повідомляє низка японських ЗМІ, донецький клуб зустрінеться з місцевою Авіспа Фукуока.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page